• Добредојдовте во еФактура.мк - Вашиот Нов Бизнис Партнер
  • kontakt@efaktura.mk
  • +389 71 700 070

Вашиот Нов Бизнис Партнер

еФактура.мк го олеснува управувањето на Вашата компанија вопродажба, креирање фактури, понуди, профактури, примање и следење на плаќања, следење на роба на залиха во реално време и информации со детални извештаи за состојбата и напредокот на Вашиот бизнис.

Вашата Подвижна Канцеларија

Иновативниот систем на еФактура ви овозможува брзо, лесно и сигурно да креирате и испраќате фактури на Вашите клиенти - Комплетен преглед на платени и неплатени Фактури.

Брзо, Едноставно и Сигурно

Вашата компанија секаде со Вас. Пристап до Вашите бизнис информации од било кој уред, Компјутер, Таблет или Мобилен телефон. Се што ви е потребно е само интернет конекција!

еФактура.мк го олеснува управувањето на Вашата компанија

Креирање и печатење на документи само со неколку кликови

Конвертирање во PDF и испраќање по е-маил

Преглед на роба на залиха во Магацин, во реално време

Можете да работите од било каде. Се што ви е потребно е интернет конекција.

Детални Извештаи

Преглед на детални извештаи за приходи, трошоци, продажба, набавки...

Банкарски Сметки

Можност за следење на состојбата на една или повеќе Банкарски Сметки

Архива

Целосна историја и прегледност на документите, со обезбеден beckup на сите податоци

Зошто еФактура.мк

Брзо лесно и едноставно. Професионална изработка на Фактури со само неколку кликови. Печатење, конвертирање во PDF, испраќање на е-маил!
Едноставна изработка на Понуди/Про-фактури, кои потоа доколку се прифатени од страна на клиентот, со само еден клик се претвораат во Фактури.
Комплетен преглед во реално време на сите производи во Вашиот магацин. Преглед на количина, набавна цена, продажна цена ...
Комплетен преглед на платени и неплатени фактури

Комплетно Бизнис Решение За Вашата Компанија

5990 ден./ годишно

Цената е со вклучен 18% ДДВ

ЗАШТЕДЕТЕ НА ВРЕМЕ И ПАРИ

Испраќањето на електронски фактури ги поедноставува работите и ги намалува трошоците, во споредба со традиционалниот начин. Електронските фактури се изготвуваат, управуваат и архивираат онлајн со што се отстрануваат проблемите поврзани со задоцнување и губење на документи. Дупликати и копии веќе не се потребни, Вашите Фактури се достапни во секое време од било кој уред: Компјутер, Таблет или Мобилен телефон.

Тестирај Бесплатно!

Креирајте профил и може да ја тестирате нашата платформа со сите влкучени опции во рок од 30 дена потполно бесплатно.

Целосен преглед и сигурна Архива на Вашите документи.

Можност за следење на Вашите банкарски сметки.

Целосен преглед со детални извештаи за приходи и трошоци.

Достапно од сите уреди. Компјутер,Таблет, Мобилен.