• Добредојдовте во еФактура.мк - Вашиот Нов Бизнис Партнер
  • kontakt@efaktura.mk
  • +389 71 700 070

Вашиот Нов Бизнис Пријател

  • Home / Вашиот Нов Бизнис Пријател

еФактура.мк

еФактура.мк го олеснува управувањето на Вашата компанија вопродажба, креирање фактури, понуди, профактури, примање и следење на плаќања, следење на роба на залиха во реално време и информации со детални извештаи за состојбата и напредокот на Вашиот бизнис.

Кои сме ние

еФактура е дел од ИГАЛ Гроуп - Скопје, Македонија

ИГАЛ Гроуп е компанија за развој на интернет (online) базирани решенија. Со повеќе од 10 години искуство во веб дизајн и девелопмент, интернет маркетинг. Нашата компанија Ви нуди комплетни решенија со кои ќе создадете нов бизнис идентитет и ново корпоративно искуство.